Bezienswaardigheden Las Vegas

Las Vegas – dé entertainment stad van de wereld. Het altijd bruisende en weergaloze Las Vegas ligt midden in het woestijn. Een stad waar niets te gek is, gelegen in de staat Nevada in het westen van de Verenigde Staten en met haar eigen geschiedenis (die je hier kunt lezen). A Diamont in a Desert, wiens lichten je al van ver vanuit de woestijn ziet sparkelen. Daar bovenop wordt het omringd door fenomenale natuurbezienswaardigheden. Viva Las Vegas!

Met name de honderden hotels, waarvan de bekendste aan Las Vegas Boulevard gelegen zijn, maken van Las Vegas de meest extravagante stad van de wereld. Las Vegas Boulevard wordt ook wel de Strip genoemd en is 6,4 km lang. Het is vooral deze straat die jaarlijks miljoenen toeristen trekt. Maar desalniettemin is Downtown Las Vegas ook zeker een bezoek waard met te gekke attracties zoals Fremont Street Experience. Dan heb je nog de nightclubs, excentrieke shows casino’s en de alom bekende neonlichten zijn kenmerkend voor de woestijnstad, die terecht de titel The Entertainment Capital of the World draagt. Kortom, er is zó veel te doen!

Daarom heeft LasVegasTickets.nl heeft de belangrijkste ‘Must do’s’ in en rond Las Vegas op een rij gezet. Ook kunnen mensen die Las Vegas al bezocht hebben een reactie achterlaten. Kortom, alle bezienswaardigheden Las Vegas op een rij, ideaal voor mensen die voornemens zijn om Las Vegas te bezoeken.

Bezienswaardigheden Las Vegas

1. Downtown Las Vegas
2. Bellagio fonteinen
3. Gondels The Venetian
4. Lion Habitat MGM Grand
5. Eiffeltoren Las Vegas
6. Stratosphere Tower
7. Achtbaan NY NY hotel
8. Hoover Dam
9. Grand Canyon Skywalk
10. Shows in Las Vegas

    Copyright © 2018 Las Vegas Tickets