Shows in Las Vegas

Shows in Las Vegas

Las Vegas doet haar naam als Entertainment Capital of the World eer aan met een ontzettend breed scala aan shows die je er kunt bezoeken. Geen andere plek komt ook maar in de buurt van het niveau van het Vegas-entertainment. Al in de jaren ’50 en ’60 kwamen de allergrootste sterren naar Las Vegas zoals Elvis Presley en Frank Sinatra. En nu nog steeds vind je er de grootste namen – van Celine Dion tot Deadmau5. Nergens anders ter wereld vind je elke nacht zo veel getalenteerde performers. Viva Las Vegas!

Kan het jou niet gek genoeg? Of je nu op zoek bent naar acrobatiek, glitter en glamour, dansen, goochelaars, komedianten, showgirls of een “gezonde” dosis aan spektakel, Vegas got it all! Er is letterlijk voor iedereen wat wils en de woestijnstad slaagt daarmee in haar missie om de mensen – toerist of inwoner – oprecht te vermaken. Elke dag opnieuw. Kiezen zal niet makkelijk zijn, maar ongeacht waarnaar je opzoek bent, er zit ongetwijfeld iets tussen wat je ondersteboven zal blazen. En als je echt niet kunt kiezen, dan bezoek je ze toch gewoon allemaal?! Want vergeet niet, what happens in Vegas, stays in Vegas

VEGAS.COM is een bedrijf dat gevestigd zit in Las Vegas en tickets aanbiedt van de hotste shows van dit moment. Niet onbelangrijk, alle werknemers (500+) zijn woonachtig in de grandioze stad. On-Strip, Off-Strip, Downtown. Van de grootste theaters tot de kleinste cafĂ©’tjes. Werkelijk niets gaat aan deze “Vegas insiders” voorbij.

“We live here. And we know things. All kinds of things. Like how to wring every ounce of fun out of a town with lots of secrets, and how to save a bunch of money doing it.”

Met niets anders dan pure passie voor de waanzinnige entertainmentstad, werken zij elke dag aan een zo compleet mogelijk overzicht van alle shows! En daar bovenop nog eens de beste prijs garantie! Onderstaand vind je er een overzicht van (door op een categorie te klikken word je doorverwezen naar VEGAS.COM).

Production ShowsPsychic shows (hypnose & gedachtenlezen)
Magic ShowsShow & Diner Arrangementen
ConcertenTribute Shows
Comedy ShowsMusicals
Cirque-de-Soleil18+

De beste showdeals van dit moment!

Wat is er nou beter dan krijgen wat je wil, en tegelijkertijd er minder voor betalen?! Kijk gauw hier voor de hotste deals op dit moment.

Copyright © 2018 Las Vegas Tickets