Over ons

Een aantal jaar geleden heb ik een autorondreis door Amerika gemaakt, en daarbij één van de meest indrukwekkende steden van de wereld bezocht: Las Vegas. Met haar karakteriserende hotels, nightclubs, excentrieke shows, casino’s en neonlichten, is het de grootste stad van de staat Nevada. Een stad waarvan je de lichten al van ver kunt zien schijnen vanuit de omliggende woestijn. Een stad dat synoniem is aan plezier, vermaak en entertainment, en daarom ook wel The Entertainment Capital of the World wordt genoemd. Een stad met de missie om de mensen, zowel toeristen als inwoners, oprecht te vermaken – een missie die uiterst serieus wordt genomen. Elke dag opnieuw. Kortom, je hoeft de stad eigenlijk niet uit. Dit is echter wel een aanrader, want hoe levendig en altijd bruisend Las Vegas ook is, het is gelegen naast een bron van pure en ongerepte schoonheid: het fenomenale natuurwonder de Grand Canyon. Een schitterend contrast. Ik was opslag verliefd.

Hoewel de slogan luidt “What happens in Vegas, stays in Vegas”, wil ik tóch mijn voorliefde graag met jullie delen. Daarom is deze website, Lasvegastickets.nl, in het leven geroepen. Een uitgebreid platform waar je alles kunt vinden over het waanzinnige Las Vegas, en de minstens net zo majestueuze omgeving. Heb je een reis naar Las Vegas gepland staan? Dan ben je hier aan het goede adres! Uiteraard ook als je nog oriënterende bent. Bekijk gauw alle To Do’s van Las Vegas en tours naar de Grand Canyon. Maar wees gewaarschuwd: materialen kunnen overredend zijn. Eenmaal te hebben voorgeproefd wil je niets anders meer dan het met eigen ogen zien!

Waarom Papillon?

Om jullie een zo uitgebreid mogelijk overzicht aan te bieden, werk ik samen met Papillon. Papillon is ’s werelds grootste sightseeing bedrijf dat spectaculaire tours aanbiedt door de prachtige Grand Canyon. Jaarlijks maken 600,000 mensen gebruik van de services van Papillon. Het bedrijf is sinds 1965 actief en heeft voor ieder wat wils. Zo kun je de Grand Canyon verkennen per bus, boot, vliegtuig, helikopter, of een combinatie hiervan. LasVegasTickets.nl geeft een duidelijk overzicht van het assortiment, zodat jij eenvoudig en snel jouw droomreis kunt samenstellen.

Door de ruim 50-jarige ervaring is elk Papillon-voertuig optimaal ontwikkeld voor een ultieme sightseeing-ervaring. Daarnaast wordt elk voertuig zorgvuldig geselecteerd zodat het past bij de omgeving van een specifieke tour. Alle tours worden aangeboden inclusief opgenomen verhalen met interessante feiten over de bezienswaardigheden, omgeving en de unieke geschiedenis – uiteraard ook in het Nederlands. Tenslotte bevat elk voertuig ruime comfortabele zitplaatsen en airconditioning voor optimaal comfort. Het is dan ook niet voor niets dat tripadvisor Nederland Certificaat van uitmuntendheid heeft uitgereikt.

Waarom online boeken?

De Grand Canyon verkennen is een absolute must en dit is vrij gemakkelijk te doen vanuit Las Vegas. Je zult dan ook niet de enige zijn (jaarlijks bezoeken ongeveer 5 miljoen mensen het natuurwonder). Het voordeel van nu reserveren is dat je zeker bent van een plaats op een dag van jouw voorkeur. Zo kun jij je tijd in Las Vegas optimaal besteden, er is zóveel te zien! Ook niet onbelangrijk, het scheelt je in de portemonnee. Verkoopprijzen kunnen ter plaatse namelijk een stuk hoger liggen. Dus pak je kans, laat je dromen uitkomen en bekijk gauw het assortiment hier.

Copyright © 2018 Las Vegas Tickets