Helikoptervlucht Grand Canyon

Helikoptervlucht Grand Canyon

Maak een indrukwekkende helikoptervlucht Grand Canyon om nooit te vergeten! Zelf deed ik het ook, het is een overweldigende en fantastische ervaring en elke dollar waard (lees hier mijn helikoptervlucht Grand Canyon ervaring). Het aanbod vluchten is zeer uitgebreid. Zo kun je de vlucht beginnen vanuit de Grand Canyon (Grand Canyon Airport) of Las Vegas. De grootste organisatie op het gebied van helikoptervluchten over de Grand Canyon is Papillon Helicopters. Vluchten met Papillon zijn te boeken via de site van Papillon, de specialist en grootste organisatie op het gebied van helikoptervluchten over de Grand Canyon.

Kosten helikoptervlucht Grand Canyon

Prijzen van de helikoptervluchten starten vanaf ongeveer 200 dollar per persoon voor een helikoptervlucht van 25 minuten, een mooie duur om een goed beeld te krijgen van de indrukwekkende Canyon. Daarnaast biedt een dergelijke tour voldoende mogelijkheden voor het maken van foto’s en filmopnamen.

Voor mensen met een hoger budget zijn er meer mogelijkheden, bijvoorbeeld het maken van landing in de Grand Canyon. Daarnaast is de duur van dergelijke vluchten langer waardoor het ook mogelijk is om meer van de Grand Canyon en omgeving te bekijken, bijvoorbeeld de Hoover Dam, de grootste dam van de Verenigde Staten.

Complete dagvullende tours zijn de top of the bill tours uit het aanbod van Papillon Helicopters, waarbij een helikoptervlucht over de Grand Canyon gecombineerd is met een landing op de bodem van de Canyon, een champagne-picnic, boottocht en hotel pick-up en drop-off in Las Vegas. Zoals je leest; voor iedere Grand Canyon reiziger is er een geweldig aanbod beschikbaar! Hieronder vind je het complete aanbod met helikopter tours.

Alle Helikopter Tours Grand Canyon:

Copyright © 2018 Las Vegas Tickets